boedapest - foto matthijs bettmanBoedapestBoedapestboedapest-winter-budapestBoedapestvarosliget-boedapest

Villa Albert: perfect met een grote groep

Als je met een grote groep vrienden een overnachtingsadres zoekt in Boedapest kan het de moeite zijn om samen een villa te huren. Villa Albert ligt in een chique wijk, op een kleine heuvel een beetje buiten het centrum van de stad. Met de taxi sta je in ongeveer 20 minuten in het centrum (kosten 13 euro).†

Boedapest_villa-villa-albert.jpgAlle kamers van Villa Albert zijn goed ingericht, elke kamer heeft een tweepersoonsbed, en een kamer heeft twee eenpersoonsbedden.†In de keuken is er veel ruimte met alle belangrijke apparaten. Buiten vind je twee terrassen met ligstoelen, een eethoek en een grill. Hieronder ligt het overdekte zwembad met douches, enkele fitnesstoestellen en een kleine tweepersoons sauna (70 graden).

De eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk en altijd bereikbaar per telefoon. In de omgeving vind je 2 kleine restaurants en een kleine supermarkt (op ongeveer 5 minuten lopen). Een bushalte ligt op slechts 5 minuten afstand, direct voor de supermarkt. Met de bus en de trein duurt het ongeveer 50 minuten om in de stad te komen. Reis je met een grote groep, dan betaal je hier niet meer voor dan je kwijt zou zijn in een middenklassehotel.

Villa Albert
Gereben Street 11c, Boedapest†

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!