varosliget-boedapestBoedapestboedapest-winter-budapestBoedapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettman

Moulin Rouge Boedapest

De Moulin Rouge is een van de eerste exclusieve clubs in Boedapest. De club werd geopend in 1898. Tegenwoordig verzorgt de Moulin Rouge woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag spetterende shows, feesten en heerlijke diners. De club  ligt aan de 'Broadway' van Boedapest, naast het theater en andere theaters in de Nagymezó straat.

In het "Parijs van Oost-Europa" kan de Moulin Rouge natuurlijk niet ontbreken. Ook al heeft het niet veel gemeen met het beroemde theater in Parijs is dit één van de hotspots in het nachtleven van Boedapest. De Moulin Rouge is opgebouwd als een theater met een enorme dansvloer in het midden van de grote zaal. De muziek is doorgaans party en house muziek voor het brede publiek.

De Moulin Rouge Boedapest is een club om te dansen en drinken en is beroemd om de woensdagavondfeesten als er niet veel gebeurt in Boedapest. De woensdagavond in de Moulin Rouge is een geweldig feest, week na week. Als een van de weinige plekken die open is op woensdag is het er uiteraard vol tot de laatste plaats en met een drankje en goede muziek erbij kunt je hier genieten van een geweldige avond.

Het is aan te raden op tijd (vóór 23 uur) binnen te zijn om zo aan de voorzijde van het podium een zitplaats te vinden, zeker als je met een wat grotere groep bent. Het is een groot complex met aparte zalen en restaurants, voor ieder wat wils.

Moulin Rouge 
Nagymező utca 17, Boedapest

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!