varosliget-boedapestboedapest-winter-budapestboedapest - foto matthijs bettmanBoedapestBoedapestBoedapest

Fietstours en wandeltours door Boedapest

Ga je binnenkort op citytrip naar Boedapest en wil je graag zoveel mogelijk van de stad zien? Boek dan een fietstour of wandeltour door Boedapest langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes in de stad, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. Een aanrader tjdens een stedentrip naar Boedapest!

Baja Bikes is een Nederlandse organisatie die fietstours en wandeltochten organiseert door Boedapest en ruim 150 andere steden in Europa en de rest van de wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Boedapest bezoekt.

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Boedapest bent!

Boek hier een fiets- of wandeltour door Boedapest !

Boedapest_fietsen-fietstour

In Boedapest kun je kiezen uit verschillende fiets- en ook wandeltours. Een wandeltour met Baja Bikes boek je al voor €15 per deelnemer en een fietstour boek je al vanaf €25. De tours langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Boedapest duren gemiddeld 2 tot 3 uur. Alle tours in Boedapest worden begeleid door een Nederlandstalige gids. Hierdoor is de tour makkelijk te volgen en extra leuk en informatief. Deze gidsen wonen zelf al geruime tijd in Boedapest en weten daarom veel over de stad te vertellen.

Fietstochten en wandeltours in Boedapest:
*
Boedapest Highlights Fietstour - fietsen langs de bezienswaardigheden in Boedapest, zoals het Heldenplein, het Varosliget stadspark, de basiliek, de synagoge en badhuis Szechinyi.

Boek hier de Boedapest Highlights Fietstour

* Boedapest Retro Fietstour - historische fietstour langs de geschiedenis van Boedapest. Ontdek het Boedapest van de jaren ´70 en tijdens de Romeinse tijd. Je komt langs oude socialistische fabrieken en andere industriële gebouwen en langs de ruďnes van de stad Aquincum, nu Óbuda.

Boek hier de Boedapest Retro Fietstour

* Boedapest Donau Fietstour - fietstocht langs de Donau, van het centrum van Boedapest naar het middeleeuwse dorpje Szentendre (duur: 5 uur).

Boek hier een fietstocht langs en over de Donau!

* Boedapest Nacht Fietstour - geniet van het geweldige uitzicht op de sfeervolle Donau en de prachtige verlichte gebouwen als het parlement, de Kettingbrug en de basiliek.
* Boedapest Stadswandeling - wandeling langs de hoogtepunten aan de Boeda-kant van Boedapest, zoals de Burcht, het Vissersbastion en de Matthias-kerk. 

 Boedapest-fietsen-fietstour

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!