boedapest - foto matthijs bettmanvarosliget-boedapestboedapest-winter-budapestBoedapestBoedapestBoedapest

Sightseeing met de Hop-on Hop-off bus

Er zijn veel prachtige bezienswaardigheden en monumentale panden in het centrum van Boedapest, het is bijna teveel om in je op te nemen. Entrees waar vroeger koetsen doorheen konden, romantische binnenplaatsen, winkels die hun eeuwenoude schoonheid hebben behouden, pleinen en café's die het sfeertje oproepen van Parijs, Art Nouveau herenhuizen, enz. Ontdek de wonderen van het centrum van Boedapest met de Giraffe Hop-on Hop-off City Tour en geef je voeten af en toe rust!

Boedapest_tips-bus.jpgTip: bestel je tickets voor de Hop-on Hop-off bus van tevoren online. Je kan dan zo instappen in de bus en hoeft niet in de rij voor een kaartje. Bovendien is dan een cruise over de Donau en de Night Tour, een tocht door een schitterend verlicht Boedapest in de avond, inbegrepen!

Bestel hier je ticket voor de Hop-on Hop-off bus met 5 euro korting!

Routes
Je ticket is geldig voor de rode en gele buslijn, waarin een audiogids in 20 talen voorhanden is. Je kaartje is ook geldig voor de blauwe bootverbinding over de Donau, met een audiogids in het Engels en Duits. Het ticket is geldig op de dag van het eerste vertrek en de volgende dag kun je er nog een keer gratis gebruik van maken.

In het seizoen vertrekt iedere 30 minuten een rode bus van József Nádor, de gele lijn vertrekt om het half uur van Erzsebet ter, en de blauwe bootlijn vertrekt elk uur van Vigadó ter, Pier 8A. Je kunt op- en afstappen bij 27 bushaltes en 3 boothaltes. Tickets zijn ook te koop bij hotels en bij de informatiebalies en het kantoor van de Giraffe hop-on-hop-off City Tour (Andrássy út 2), of direct bij de bussen.

Boedapest_Hop-on-Hop-off-bus

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!