varosliget-boedapestboedapest-winter-budapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettmanBoedapestBoedapest

Marco Polo Boedapest

Voor een eerste kennismaking met Boedapest is er een overzichtelijke en compacte reisgids op de markt van Marco Polo. Voor 10 euro heb je een Nederlands gidsje op zak, met achterin een kaart die je uit kunt klappen.

Boedapest_Boeken_Marco_PoloMarco Polo is al 20 jaar een van de meest actuele, betrouwbare en compacte reisgidsen. De gids biedt verrassende insider tips, thema's als Eten & Drinken, Shoppen, Relaxen en Low Budget, de laatste trends en meer. Alle bezienswaardigheden van Boedapest vind je terug op de handige uitneembare kaart.  
 
De gids begint met een lijstje hoogtepunten en een korte inleiding op de Hongaarse hoofdstad. Daarna volgt een korte opsomming in woord en beeld van hotspots voor de trendgevoelige toerist en een typering in trefwoorden.

Na een agenda, informatie over de keuken en winkelen begint het gidsgedeelte met informatie over bezienswaardigheden van Boedapest, accommodatie, hotels, insidertips čn tips voor reizigers met een bescheiden beurs. De gids besluit met praktische informatie.

Marco Polo Boedapest
Spectrum, 2018
ISBN: 9783829758154
€ 13,50

Bestel Marco Polo Boedapest bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!