BoedapestBoedapestvarosliget-boedapestboedapest-winter-budapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettman

Wat & Hoe Stedentrip Boedapest

Wat & Hoe reisgids Boedapest is de ideale reisgids voor een korte stedentrip naar Boedapest. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg in de hoofdstad van Hongarije.

Boedapest_Boeken_Wat_en_Hoe_Stedentrip_BoedapestEn dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist in Boedapest. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Stedentrip biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Boedapest.

Als Europa een centrum heeft, dan is het Boedapest. De hoofdstad van Hongarije ligt aan weerszijden van de Donau en kent een verbijsterende verscheidenheid aan architectonische stijlen, erfgoed uit een roerige geschiedenis. Samen met de negen bruggen over de rivier zorgt dit voor een skyline van grootse allure.

Breng de ochtend door met de pracht van een koninklijk paleis, stroop 's middags een markt af, of ga in winkels op zoek naar kleding, prachtig antiek of authentieke volkskunst. Wat je ook doet, Boedapest verovert je met zijn unieke charme!

Wat & Hoe Stedentrip Boedapest
Kosmos Uitgevers, 2022
ISBN 9789043925860
€ 9,99 (paperback)

Bestel Wat & Hoe Boedapest bij bol.com

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!