BoedapestBoedapestboedapest-winter-budapestBoedapestvarosliget-boedapestboedapest - foto matthijs bettman

Zondagse brunch bij Hemingway

Een goed restaurant in een leuk park, met een fijn terras en uitzicht op een meer: er zijn vervelendere plekken voor een zondagse brunch. Geniet van de klassiekers van de Hongaarse en internationale keuken, of proef de nieuwe creaties van de chef-kok. Strijk met mooi weer neer op het terras aan het meer of geniet van de winterzon in het palmenhuis. 

Boedapest_lunch-brunch-2.jpgHongaarse wijnen worden je aanbevolen door de sommelier (dit is een van de weinige restaurants in Boedapest met een eigen fulltime sommelier), na het eten heb je de keus uit diverse koffie specialiteiten en 's winters wordt je verleid te blijven hangen door het knapperende vuur van de open haard en de zachte jazzklanken. Echt zondags!

Kinderen
De zondagse brunch is ook leuk voor kinderen met een clown en een enorm opblaasbaar springkasteel. Natuurlijk kun je er ook op andere dagen terecht, je kunt er bijvoorbeeld ook even snel een pizza of pasta eten.
 
Restaurant Hemingway is bezocht door wereldwijde beroemdheden als Arnold Schwarzenegger, maar dat is niet het enige waar het restaurant bekend om staat: de cocktail- en wijnselectie is ook niet mis. De perfecte locatie ook voor een diner op een warme zomeravond op het terras, of om iets te drinken in een romantische setting. Dankzij de ligging buiten het centrum, in het 11e District, wordt het er niet gauw overdreven druk. 

Restaurant Hemingway
Kosztolányi Dezső Square 2, Boedapest 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!