Boedapestboedapest - foto matthijs bettmanvarosliget-boedapestboedapest-winter-budapestBoedapestBoedapest

Budapest Digital Pass

Ontdek Boedapest op een ontspannen en goedkope manier met de Budapest Digital Pass. In de pas inbegrepen is een stadstour met gids door het centrum van Boedapest, een perfecte manier om de stad en haar bezienswaardigheden te leren kennen. Je kunt gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij het indrukwekkende Parlementsgebouw. Een rondvaart over de Donau is ook inbegrepen. Evenals een handige app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in Boedapest. Bovendien krijg je met de Budapest Pass korting op andere attracties, musea, activiteiten en tours in Boedapest.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Boedapest niet alle attracties en musea hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Hongarije. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart helemaal digitaal is en geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt (en zonodig een tijdslot reserveren) en zodoende wordt je niet opgejaagd.

TIP: Bestel de Budapest Digital Pass van tevoren online en geniet van een stedentrip naar Boedapest!

Bestel hier de Budapest Pass
Boedapest_budapest-digital-pass

Stadstour met gids
Maak een stadstour met een professionele gids in een bus langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Boedapest. Bezoek de Gellért-heuvel en de Burcht van Boedapest in het stadsdeel Boeda en het Heldenplein en de beroemde Szechenyi Spa in het stadsdeel Pest. De tour eindigt met een rondleiding door het Parlementsgebouw.

Parlementsgebouw
Met de Budapest Pass heb je gratis en skip-the-line toegang tot het Parlementsgebouw, de zetel van het Hongaarse parlement. Je krijgt hier een rondleding met gids. Het indrukwekkende gebouw behoort tot de fraaiste monumenten van Boedapest. Het Gouden Traphuis en de inrichting van de diverse zalen zijn prachtig.

Cruise op Donau
Boedapest bekijken vanaf een rondvaartboot op de Donau is een van de hoogtepunten van een citytrip naar de Hongaarse hoofdstad. Bekijk de gebouwen en bruggen vanaf het water. Met de Budapest Digital Pass heb je recht op een 2 uur durende Donau-sightseeing cruise, inclusief welkomstdrankje.

Vervoer
In de Budapest Pas zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want je kunt op diverse plaatsen in Boedapest of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer (metro, tram, bus) kopen. De hop-on hop-off bus is een ander alternatief, die brengt je langs alle hoogtepunten van Boedapest.

App met audioguide
Bij de Budapest Digital Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in Boedapest. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes en openbaar vervoer aanwijzingen, die ook offline gebruikt kunnen worden.

Kortingen
Na de bestelling en betaling van de pas krijg je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op attracties, musea, tours en excursies in Boedapest. De kortingscode werkt alleen online en niet bij de kassa. Je zult tickets voor attracties en musea die je verder nog wil bezoeken of tours die je wil maken dus van tevoren online moeten bestellen.

Producten en voordelen
* Stadstour met gids
* Skip-the-line toegang tot het Parlementsgebouw
* Rondvaart (2 uur) over de Donau 
* App met audioguide
* Korting op attracties en musea
* Korting op tours en excursies

Hoe werkt de Budapest Digital Pass? 
De Budapest Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Boedapest, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Maak een boeking en selecteer de datum waarop je aankomt in Boedapest. Na de boeking ontvang je een mail met de tickets die je hebt gekozen. Die kun je bij de attracties en de rondvaart laten zien op je mobiel. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours, excursies en restaurants in Boedapest.

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!