varosliget-boedapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettmanboedapest-winter-budapestBoedapestBoedapest

Arena Camping: mooie locatie en heel gastvrij

Arena Camping noemt zichzelf de goedkoopste camping in het centrum van Boedapest. Deze camping is altijd geopend en gemakkelijk te vinden. Het ligt op een mooie plaats, omgeven door een beekje en in een mooie groene, schone en rustige omgeving. Het is een heel gastvrije camping met veel vaste gasten.

Boedapest_camping-arena-camping-.jpgOp de camping zelf kun je gebruik maken van warm water, elektriciteit, informatie over Boedapest, en gratis draadloos internet. Binnen loopafstand van de camping vind je een metrohalte. Deze neemt je binnen 5 tot 10 minuten mee naar toeristische attracties en het nachtleven in Boedapest. Dicht bij de camping vind je een winkelcentrum, banken en een universiteit.

Beoordelingen
Arena Camping wordt goed gewaardeerd vanwege de locatie, het behulpzame personeel en de sfeer. De camping is niet duur, groen en schoon, er is goed openbaar vervoer, de locatie is heel centraal zo dicht bij het centrum, de gratis wifi is prima en je mag zelfs gratis gebruik maken van de wasmachines. Een geliefd adres waar veel mensen graag naar terugkeren!†

Arena Camping
Pilisi utca 7, Boedapest†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!