Boedapestboedapest - foto matthijs bettmanBoedapestboedapest-winter-budapestvarosliget-boedapestBoedapest

Zugligeti Niche Camping: een geliefde stadscamping in Boedapest

Deze altijd geopende camping in Boedapest is met ongeveer 70 staanplaatsen redelijk klein. De camping wordt goed gewaardeerd, een aanrader als je zoekt naar een stadscamping in Boedapest.

Boedapest_camping-zugligeti-niche-camping.jpgDe camping ligt in een groene omgeving met bos waar een goede en rustige sfeer hangt. Er is een restaurantje met traditionele Hongaarse gerechten (kies uit een uitgebreid menu). Je logeert hier op een geweldige locatie, zeer rustig. Het sanitair is eenvoudig maar schoon en de gastvrouw is heel behulpzaam. De prijs-kwaliteitverhouding is bijna onverslaanbaar. Je kunt gratis gebruik maken van draadloos internet en wasmachines. De douches en wc’s zijn gratis te gebruiken en je hebt er dag en nacht warm water. Er zijn ook douches voor invaliden.

De receptie, die je kunt vinden in een oude tram, organiseert vaak sightseeing rondritten met een open bus of met een boot over de Donau. Daarnaast kun je hier gratis informatie pakketten krijgen en kun je buskaarten kopen en een Boedapest Kaart waarmee je door heel Boedapest kunt reizen met het openbaar vervoer. Vanaf de ingang van de camping rijdt er elk kwartier een bus naar het oude Boeda (reistijd 20 minuten).

Zugligeti Niche Camping
Zugligeti ut 101, Boedapest 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!