varosliget-boedapestBoedapestBoedapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettmanboedapest-winter-budapest

Ave Natura: rust, natuur en ruimte vlakbij de stad

Fijne camping met een erg leuke en huiselijke sfeer. Ave Natura is een rustige camping waar je je meteen thuisvoelt. De veldjes zijn afgezet met bomen waardoor je wat privacy hebt. De camping ligt op 5 kilometer van het centrum van Boedapest. Er zijn goede busverbindingen, maar ook met de fiets ben je zo bij de bezienswaardigheden van de stad.

Boedapest_camping-ave-natura.jpgEen camping waar mensen graag naar terug blijven keren - en dat voor een zeer fatsoenlijke prijs. Rustiek, maar schoon en comfortabel. Het sanitair is niet nieuw maar netjes schoon. Er is voldoende warm water in de douches, parkeergelegenheid en de camping is lekker groen met veel gras en grote bomen. Gratis wi-fi.

Eigenaresse Marta, is meer dan gastvrij en neemt echt de tijd om je alles uit te leggen over de bussen naar Boedapest en de† hop-on hop-off boot/bus lijn. Je kunt hier meteen de tickets kopen voor die toer, en voor de reguliere stadsbussen. Je bent in 30 minuten in het centrum met de stadsbus. Het is op de camping een graad of 5 koeler dan in het centrum, dankzij de hoge ligging. Op 200 meter van de stoeltjeslift naar de toren die je naar het hoogste punt in Boedapest brengt.

Camping Ave Natura
Csermely utca 3, Boedapest†

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!