Boedapestboedapest-winter-budapestvarosliget-boedapestBoedapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettman

Budavar Pension

Het Budavar Pension is een van de beste B&B's van Boedapest. Je vindt het in het historische hart van de stad, in een centrale en rustige omgeving.

Boedapest_bb---budavar-pension-1.jpgJe bent er slechts een paar voetstappen verwijderd van belangrijke bezienswaardigheden in Boedapest, zoals het Vissersbastion en de Matthiaskerk. Op loopafstand vind je beroemde thermael baden en verschillende restaurants. In de buurt liggen ook metro- en busstations. De buurt waar Budavar ligt is residentieel en zeer rustig, groen en schoon.

Het pension heeft lichte, schone en knusse kamers. De kamers zijn vrij ruim, voorzien van airconditioning, goed ingericht en onberispelijk schoon. Vanuit de meeste kamers die balkon hebben heb je een geweldig uitzicht over het parlement en andere delen van Boedapest.

De prijs is inclusief uitgebreid ontbijt en uitstekende koffie. Het pension serveert een Hongaars ontbijt dat je kunt eten in de ontbijtzaal, ook weer met uitzicht op het parlement en de rest van de stad. Christophe, de eigenaar, is een leuke en professionele hotelier, behulpzaam en beleefd. Misschien wel de beste deal in de stad. 

Budavar Pension
Szabo Ilonka u. 5, Boedapest 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!