Boedapestboedapest-winter-budapestBoedapestvarosliget-boedapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettman

Ophelia Appartement: rustig en van alle gemakken voorzien

Als je graag verblijft in een rustige en huiselijke atmosfeer is Ophelia Appartement in Boedapest een goede keus.

Boedapest_appartementen-Ophelia-Appartement-1.jpgEen paar voetstappen van het appartement loop je zo de Magyar straat in en dichtbij ligt ook het Nationaal Museum en de Váci straat. Hier kun je vele cafés en restaurants vinden. Ook het nachtleven is hier gemakkelijk en snel te bereiken. In de buurt gelegen vind je verder musea, de oude stad, het Vissersbastion en andere toeristische attracties van Boedapest. Op 5 minuten loopafstand sta je bij metro- en busstations. Het dichtstbijzijnde metrostation is Kalvin ter.

Boedapest_appartementen-Ophelia-Appartement-2.jpgVerdieping
Ophelia Appartement is gelegen op de 2e verdieping van een oud gebouw. In het gebouw is ook een lift aanwezig. Het appartement voor maximaal 5 personen bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers, een ingebouwde keuken met de nodige voorzieningen en een badkamer met toilet. Ook kun je gebruik maken van de kabeltelevisie en draadloos internet met onbeperkte toegang. Bij verblijf zijn linnengoed en handdoeken inbegrepen.

Het appartement is samengesteld uit twee kamers van 40 m˛ + 10 m˛ mezzanine. Koffiezetapparaat, magnetron, gasfornuis, wasmachine - hier kun je prima langere tijd verblijven. Er geldt een minimaal verblijf van twee nachten.

Ophelia Apartment 
Magyar utca 27, Boedapest 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!