varosliget-boedapestboedapest - foto matthijs bettmanBoedapestboedapest-winter-budapestBoedapestBoedapest

Ferenciek Tere Appartement

De appartementen van Ferenciek Tere Appartement zijn gelegen op het Ferenciek plein in het 5e district van Boedapest. Je vindt het appartementengebouw halverwege de Váci straat en in het hart van het belangrijkste toeristische gebied.

Boedapest_appartementen-Ferenciek-Tere-Apartments-1.jpgDe appartementen liggen in het beroemde Parisian Court gebouw, op de 3e verdieping. Dit historische monument werd gebouwd in 1900 en is een mix tussen verschillende architectonische stijlen, zoals de neogotiek, Art-Nouveau en Byzantijnse stijl. In de buurt ligt de Donau en de Elisabeth brug, het Hongaars Nationaal Museum, de Rudas Spa, St. Stefanus Basiliek en Szechenyi Kettingbrug. De Gellert-baden en de Staatsopera liggen ook dichtbij.

Naast een televisie met satellietzenders beschikken alle kamers over bedden met een Select Comfort-matras, keukens en gratis WiFi. Ferenciek tere Apartment biedt je ook een gratis draadloze internetverbinding aan.

Ook al slaap je in een appartement, je beschikt hier over verschillende faciliteiten. Je kunt er heerlijk even ontspannen in een van de massage- of behandelkamers. Het personeel helpt je in verschillende Boedapest_appartementen-Ferenciek-Tere-Apartments-2.jpgtalen met excursies en tickets. Andere voorzieningen zijn een kiosk, stomerij/wasserijservice, airconditioning in openbare ruimtes, een geldwisseldienst en een lokale shuttlebus.

Ferenciek Tere Apartments
Ferenciek tere 11, Boedapest

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!