Boedapestboedapest - foto matthijs bettmanBoedapestboedapest-winter-budapestvarosliget-boedapestBoedapest

Budgetoptie in Boedapest: Bo18 Hotel

Bo18 Hotel is een prima keuze als je op zoek bent naar een goed middenklasse hotel in Boedapest. Het personeel is behulpzaam en de locatie is erg goed: twee blokken van een winkelcentrum en klein plein met leuke restaurants en barretjes. De metrohalte ligt één blok verder.


Je vindt het hotel in wijk VIII, dicht bij de Corvin passage en het Corvin winkelcentrum. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als eigen auto. Je geniet er van een rustig verblijf vlakbij het bruisende centrum van Boedapest: op een minuut lopen kom je al winkels, restararnts en discotheken tegen.

Je hebt er de keus uit 45 kamers en het hotel biedt een drie sterren premium service. Het ontbijt hier is geweldig, met een grote selectie met warme en koude gerechten. Je vindt er vlees, brood en kaas zoals in de meeste hotels, maar ook roerei en andere warme opties. Een prima start van de dag. De medewerkers in de ontbijtzaal begrijpen je niet altijd, maar ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam.

Bo18 Hotel
Vajdahunyad utca 18, Boedapest  
Boedapest_hotel-bo18-hotel.jpg 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!