varosliget-boedapestboedapest-winter-budapestBoedapestBoedapestBoedapestboedapest - foto matthijs bettman

Dineren bij Araz met een authentieke volksdansshow

Wil je in Boedapest het echte authentieke Hongaarse leven beleven? Zorg dan dat je op vrijdag bij restaurant Araz dineert waar er tijdens het Hongaarse diner een volksdans wordt opgevoerd.

Boedapest_araz-restaurantElke vrijdag wordt er bij restaurant Araz een volksdansshow gegeven. Tijdens deze volksdans wordt het authentieke Hongarije herbeleefd onder het genot van een Hongaars, gastronomisch vier-gangen diner in de vorm van een buffet.

Om 19.00 uur start het diner begeleid met live volksmuziek en worden de gasten verwelkomd met een welkomstdrankje. Om 20.00 uur zullen de gekostumeerde volksdansers 20 minuten lang verschillende dansen uit verschillende Hongaarse gebieden opvoeren terwijl de vier gangen van het diner een voor een op het buffet worden uitgestald en de gasten onbeperkt en ongestoord de lekkerste gerechten kunnen opscheppen. Aan het einde van de avond is iedereen een culinaire en een culturele ervaring rijker.

Restaurant Araz is onderdeel van het viersterrenhotel Continental Hotel gelegen in de historische Joodse wijk in de buurt van de Centrale Synagoge van Boedapest.

De kosten voor het vier-gangen diner (onbeperkt) inclusief volksdans, welkomstdrankje en drie wijntjes bedragen 8490 HUF, wat omgerekend naar euro’s ongeveer zal neerkomen op €27,50 per persoon. Reserveren is aan te raden.

Restaurant Araz
Dohány utca 42, Boedapest

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!