boedapest - foto matthijs bettmanboedapest-winter-budapestvarosliget-boedapestBoedapestBoedapestBoedapest

Evergreen Bed & Breakfast

Evergreen Bed & Breakfast is gelegen in het hart van Boedapest, op de eerste verdieping van een 100 jaar oud authentiek herenhuis.

Boedapest_bb---evergreen-bed-breakfast-1g.jpgWie hier verblijft, krijgt een kans om te ervaren hoe lokale mensen in Boedapest leven. De eigenaren willen de knusheid van een B&B combineren met comfort en moderne gemakken en daar slagen ze goed in. Alle kamers zijn voorzien van eigen badkamers, daarbij beschikt Evergreen over een grote leefruimte die een langer verblijf nog comfortabeler maakt.

Je krijgt hier, zoals in andere kleine hotels, alle nodige en bruikbare informatie die je nodig kunt hebben tijdens je verblijf, over restaurants, bezienswaardigheden, openingstijden en dergelijke. Op een paar honderd meter afstand vind je de beroemde Grote Boulevard, Nagykorut, de grote ringweg door enkele van de meest centrale en drukke delen van Boedapest. Andere toeristische attracties zijn op loopafstand te vinden. Op korte afstand vind je verschillende opties om met het openbaar vervoer deze mooie stad te verkennen.

Boedapest_bb---evergreen-bed-breakfast-2k.jpgEen geliefd adres
Evergreen Bed & Breakfast wordt goed beoordeeld. De kamers zijn erg schoon en ruim, mooi ingericht en beschikken over alle nodige voorzieningen. Je krijgt er een geweldig ontbijt met veel soorten heerlijke Hongaarse gerechten. Athilla en alle medewerkers zijn zeer professioneel en altijd beschikbaar. Bovendien logeer je er op een zeer gunstige locatie.

Evergreen Budapest
Visegradi utca 9, Boedapest 

Locatie

Reageer op dit artikel
Mail de redactie
Share dit artikel op Facebook!
Tweet dit artikel op Twitter!
Deel dit artikel!